Produkter

Om oss

Office Development grundades 2013 och har sedan dess haft en stabil tillväxt. Vi är ett företag med många års erfarenhet av kontorsbranschen. Företaget är en helhetsleverantör av kontorsteknik och har idag 16 anställda med en omsättning på ca 20 miljoner. Med kontor på Gärdet i Stockholm levererar vi kontorsprodukter till hela Sverige och ser långsiktigt på alla samarbeten och sammansätter en unik lösning för just er som kund.

Idag har vi inga butiker eller lager som medför dyra omkostnader utan har byggt vår verksamhet till att fokusera på kundnytta och service. Vi samarbetar med ledande varumärken och distributörer som säkerställer marknadens bredaste sortiment.

Vi erbjuder snabb leverans och ett brett sortiment av kontorsvaror – allt från kopieringspapper, kalendrar och post-it till förvaring, kontorsmöbler, toners och datortillbehör. Inom våra populära kategorier hittar du tusentals kontorsvaror för hela verksamheten. Vi erbjuder även ett flertal tjänster där vi hjälper våra kunder med profilprodukter, skåpservice, kaffemaskiner, fruktkorgar och mycket mer!

Våra löften:

  • Personlig service
  • Fri frakt över 500 kr
  • Snabba leveranser
  • Inga bindningstider
  • Konkurrenskraftiga priser

Beställningar görs via telefon, mejl eller direkt från webshopen.

Välkommen till Office Development!

 

 

 

©2023 Adilimo AB Alla priser anges i SEK.